Blog

Casă superbă cu piscină, garaj si un interior ce merită văzut

Cu toții iubim casele care au piscină şi ferestre mari care permite luminii să intre în camere pe tot parcursul zilei.

A avea o piscină  în exteriorul casei devine o adevărată oază de relaxare şi  dă un aspect deosebit, elegant locuinței care  denotă foarte mult bun gust .

Proiectul prezenta este o locuință de 311mp, cu demisol, parter şi etaj, iar ca bonus al construcției , aceasta dispune la demisol de un garaj cu loc pentru 2 maşini şi de o piscină.

Aspectul exterior al imobilului are un finisaj deosebit, fiind placat cu piatră decorativă.

Finisajele interioare sunt moderne, au un aspect deosebit, pardoseli din parchet de bambus, gresie şi faianță în culori calde.

La demisolul de 154.20 mp regăsim:

un garaj cu suprafața de 43.3mp

hol de 6mp,

cameră depozitare de 9mp

Baie de 6.3 mp

o cameră de zi  unită cu bucătăria şi dinning room cu o suprafață generoasă de 89.60mp

cu ieşire la piscina şi la curtea din spatele casei.

La parterul de 123.50mp regăsim:

Dormitor 1 de 24.3mp

Baie de 7.8 mp

Baie de 7.9 mp

Hol de 11.10 mp

Terasa de 8.10 mp

Terasa de 12.7mp

Dormitor 2 de 25.8mp

Dormitor 3 de 25.8mp

Etajul cu suprafața de 33.7, la care accesul se face prin scara interioară, ne întâmpină cu un dormitor de 25.8 mp şi o baie de 7.9 mp.

Clădirea impresionează prin aspectul său arhitectonic ,prin spațiile vitrate şi aspectul de casă de vacanță mediteraneană.

Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de  construcții (nu include costul terenului) poate fi  estimată la prețul de 165.000 euro, aproximativ 531 euro/mp . Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea viitoarei case.

Dacă v-a plăcut acestă casă de vis  şi considerați că poate fi o sursă de inspirație pentru proiectele dumneavoastră viitoare vă invităm să-l distribuiți pe facebook. Vă mulțumim

Sursa:  www.casedevis.ro