Blog

Modele de case mici pentru parinti. Pitoresti si pline de caldura

E destul de usor de multumit un cuplu de pensionari cu o locuinta mica, economica. Dar pentru a fi incantati de casa lor, e la fel de usor de ales un proiect cu personalitate. Va prezentam trei modele de case mici pentru parinti ce imbina caldura aspectului traditional cu confortul amenajarii.

Primul proiect este al unei case placute ce imbina elemente traditionale si moderne. Are o amprenta la sol de pana in 69 de metri patrati si o suprafata utila de aproximativ 41 mp.

modele de case mici pentru parinti 1

modele de case mici pentru parinti 1 terasa

Dispune de o camera de zi cu loc de luat masa, bucatarie separata, un dormitor incapator, baie, precum si vestibul si hol. Din camera de zi se poate iesi pe terasa din lateral, unde poate fi montata o pergola.

modele de case mici pentru parinti 1 plan

Sursa: conprocasa.ro

Modele de case mici pentru parinti. Locuinta rustica

Iata o casa cu o arhitectura rustica, ce emana o atmosfera foarte primitoare.

modele de case mici pentru parinti 2

modele de case mici pentru parinti 2 spate

Are o suprafata construita de 96 mp si o suprafata utila de aproximativ 77 mp. La intrare exista un mic vestibul, cu camera tehnica si toaleta de o parte si de alta, din care se intra in camera de zi cu loc de luat masa si bucatarie pe colt. Accesul la dormitoare si baie se face printr-un hol. Daca nu se simte nevoia unui al doilea dormitor, acesta poate fi amenajat ca birou, biblioteca sau un alt spatiu de spatiu de zi.

modele de case mici pentru parinti 2 plan

Sursa: casemexi.ro

Modele de case mici pentru parinti. In stil american

Va prezentam si un model de locuinta americana de tara, pentru cu un aspect si dotari deosebite.

modele de case mici pentru parinti 3

modele de case mici pentru parinti 3 spate

Are o suprafata utila de 55,7 mp, terase acoperite lungi in fata si in spate, precum si o mica terasa inchisa, vitrata, numai buna pentru ingrijit plante decorative sau de amenajat pentru vreun alt hobby, mai ales ca poate fi accesata direct din dormitor. Pe langa dormitorul spatios, mai este o camera mai mica ce poate capata aceaasi destinatie sau o alta, camera de zi, bucataria separata printr-un bar si o baie, in care se poate intra si direct din dormitor.

modele de case mici pentru parinti 3 plan

Sursa: dreamhomesource.com