Blog

Case de vis cu 3 dormitoare – proiecte detaliate cu fotografii

O familie obisnuită din patru membri are nevoie de 3 dormitoare. De obicei acestă este criteriul de bază dupa care cumparăm o casă de vis, dacă familia este completă. Dorim să vă prezentăm astazi 3 proiecte de case de vis cu 3 dormitoare care oferă destul spatiu pentru preocuparile de zi cu zi a unei familii dar si pentru repaus. Prima casa de vis are un design atractiv si care datorită celor două culori de la exterior – verde si maro – se potrivesc perfect cu natura si mediul inconjurator. Această casă de vis are un design clasic, acoperis in doua ape, iar detaliile din fata sunt imbietoare. Parterul casei de vis are o suprafata de aproximativ 120 de m2 unde putem gasi un living generos cu acces catre gradina, o baie si o bucătarie la fel de spatioasa. La mansardă gasim trei dormitoare din care două au iesire catre balcon si o baie suficient de mare.

case-de-vis-1case-de-vis-2case-de-vis-3
A doua casă de vis pe care o prezentăm astazi este construită pe o structură de lemn, are parter si mansardă si o suprafată de aproximativ 140 m2. Acoperisul modern cu sarpanta iese in evidentă fiind componenta de baza al design-ului acestei case de vis. Casa are o arhitectură modernă in intregime, este foarte spatioasă iar proiectul este flexibil dorintelor si nevoilor dumneavoastră. La parter avem un living spatios, un birou, o bucătarie, o baie si la mansardă sunt amplasate cele 3 dormitoare.

case-de-vis-11case-de-vis-12case-de-vis-13

A treia casă de vis de astazi este deasemeni o casă cu mansardă si cu o suprafată de aproximativ 140 m2. Arhitectura acestei case este clasică si simplă dar componentele de design din exterior o personalizează. Aceste componente care o personalizează sunt: cosul din piatră si coloanele terasei construite tot din piatră. O terasă din lemn de aproximativ 100 m2 inconjoară casa pe 3 laturi dand un aspect estetic deosebit. Accesul pe terasă se poate face din bucatarie dar si din living-room. La mansardă gasim 3 dormitoare, doua balcoane si două bai spatioase. Această casă de vis are un pret de aproximativ 60 000 de euro.

case-de-vis-112case-de-vis-123case-de-vis-1134case-de-vis-1456
Ce părere aveti despre aceaste trei casa de vis ? Care vă place mai mult sau care credeti că se potriveste mai bine familiei dumneavoastră? Ce credeti că ii lipseste sau ce ati mai adauga la ea? Asteptăm părerile voastre in rubrica de comentarii. Daca v-a placut aceasă casă de vis va invitam să o distribuiti si prietenilor vostri de pe facebook. Vă multumim pentru că ne urmăriti.

Surse: Casedevis.ro Roarhitect.ro, Catalogdecase.ro, Icase.ro