Blog

Solutii pentru renovarea scarilor de bloc in Prahova

Renovarea scarilor de bloc

Procentul populatiei din mediul urban care locuieste la bloc este majoritar, din acest motiv este foarte important ca in comunitatea dumneavoastra, renovarea sa fie facuta de catre specialisti. Cu o experienta de peste 10 ani, PandaConstruct va pune la dispozitie o serie de idei, de sfaturi si imagini cu caracter informativ din care dumneavoastra sa va inspirati in momentul in care doriti sa va renovati blocul in care locuiti.

Trebuie sa stiti de la bun inceput ca nu tot ce este scump este de calitate, insa tot ce este prea ieftin cu siguranta este prost.

  1. Alegeti-va firma cu care veti colabora nu doar dupa pretul oferit. In acest domeniu preturile sunt aproximativ uniformizate, alegeti echipa in urma studierii unui portofoliu a acesteia sau verificand referintele acestora.
  2. Pentru ca respectarea termenului de executie sa poate fi respectat, cuprindeti in contractul initial tot ceea ce doriti sa faceti, evitand astfel actele aditionale si intarzierea finalizarii lucrarii.
  3. O echipa ieftina de muncitori care nu va lucreaza bine, va costa cel putin dublu decat o echipa cu preturi medii. Ne fiind multumit de cei ieftini, veti contracta o alta echipa cu preturi normale.

 

Iata mai jos cateva idei pe care vi le oferim in ceea ce priveste modernizarea scarii dumneavoastra de bloc. In functie de bugetul dumneavoastra se pot negocia preturi mai bune decat va puteti imagina.

 

 

Aceste imagini au caracter orientativ.

Pentru mai multe detalii: 0747.271.187